Ilgstošais raudzēšanas periods un augstais mīklas mitrums nosaka maizītes vieglumu un unikālo, lielo poru struktūru. Cepot maizi akmens krāsnī, tā iegūst mīkstu, porainu mīkstumu un plānu, kraukšķīgu garoziņu. Roku siltums un to pieskāriena precizitāte rada lieliskas formas, no kurām sākas katrs produkts, kas sagatavots pēc mūsu unikālās receptes.
- Produkta kods 138288SB
- Daļēji izcepta produkta svars 180 g
- Izcepta produkta svars 150 g
- Gabali kastē 20
- Kastes paletē 48
- Uzglabāšanas nosacījumi -18 °C
- Derīguma termiņš 18 mēneši
- Atkausēšanas laiks istabas temperatūrā 30 min
- Cepšanas temperatūra 200 °C
- Cepšanas laiks 5-7 min
- Tvaika izsmidzināšanas laiks 5 sec