Izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un cepot maizi slēgtā akmens krāsnī, mums ir iespēja radīt itāļu maizi DOMIPAN ar neticami plānu un kraukšķīgu garozu un ļoti maigu mīkstumu – fermentācijas laikā rudzu ieraugs mīkstina mīklu, bet dabīgās fermentācijas dēļ maize iegūst izteiksmīgu garšu un aromātu. Itāļu maize DOMPIAN
- Virsma rotāta ar miltiem un X-formas iegriezumiem
- Maizes garšas īpašības pastiprina rudzu raugs
- Maizes mīkstums – porains, mitrs un elastīgs
- Izgatavota no 100% dabīgām sastāvdaļām, nesatur E-Clean Label, bez pievienota cukura, cepta akmens krāsnī.
- Produkta kods 134354
- Saldēta produkta svars 500 g
- Izcepta produkta svars 450 g
- Gabali kastē 16
- Kastes paletē 32
- Uzglabāšanas nosacījumi -18 °C
- Derīguma termiņš 18 mēneši
- Atkausēšanas laiks istabas temperatūrā Cept sasaldētu
- Cepšanas temperatūra 190–200 °C
- Cepšanas laiks 10-12 min.
- Tvaika izsmidzināšanas laiks 5–8 s
- Izcepta produkta derīguma termiņš 48 stundas