Kruasāns ir nepārspējama klasika. Kas var būt labāks par klasiku, ko papildina sēklas?
FRANČU KRUASĀNS AR SĒKLĀM:
Sastāvā – linu, sezama, saulespuķu sēklas.
Tumšo krāsu produktam piešķir rudzu iesala milti.
Ražošanā izmanto kviešu raugu, uzsverot kruasāna garšu. Mīklas ilgā raudzēšana uzlabo tās struktūru, piešķir lielāku kraukšķīgumu, padara slāņus izteiksmīgākus.
- Produkta kods 227523
- Saldēta produkta svars 90 g
- Izcepta produkta svars 78 g
- Gabali kastē 25
- Kastes paletē 96
- Uzglabāšanas nosacījumi -18 °C
- Derīguma termiņš 12 mēneši
- Atkausēšanas laiks istabas temperatūrā 20–30 min.
- Cepšanas temperatūra 165–170 °C
- Cepšanas laiks 22–25 min.
- Tvaika izsmidzināšanas laiks 5–10 s
- Izcepta produkta derīguma termiņš 24 stundas