Kraukšķīga garoza, īpaši viegla, gaisa burbuļu pēdas – itāļu maize CIABATTA. Tradicionālā itāļu maize tiek cepta no kviešu miltiem, rauga un ūdens. Dabīgais iesals maizei piešķir spēcīgu aromātu. Ilgstošais raudzēšanas periods un augstais mīklas mitrums nosaka maizītes vieglumu un unikālo, lielo poru struktūru. Cepot maizi akmens krāsnī, tā iegūst mīkstu, porainu mīkstumu un plānu, kraukšķīgu garoziņu.
- Produkta kods 13438SB
- Daļēji izcepta produkta svars 350 g
- Izcepta produkta svars 320 g
- Gabali kastē 18
- Kastes paletē 40
- Uzglabāšanas nosacījumi -18 °C
- Derīguma termiņš 18 mēneši
- Atkausēšanas laiks istabas temperatūrā Cept sasaldētu
- Cepšanas temperatūra 190–200 °C (Uzsildīt krāsni: 220°C)
- Cepšanas laiks 10–12 min.
- Tvaika izsmidzināšanas laiks 5-8 s
- Izcepta produkta derīguma termiņš 48 stundas